Υλικά - 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- ξύσμα ενός λεμονιού
- χυμό ενός λεμονιού
- ¼ κ. λευκό κρασί (προαιρετικά)
- ¼ κ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο
- θυμάρι
- αλάτι
Εκτέλεση - Βάζετε τα μανιτάρια σε πυρέξ, προσθέτετε τις σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση, το ξύσμα, το χυμό, το κρασί, το ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι και ανακατεύετε.
- Τα ψήνετε σε δυνατό γκριλ για 15-20 λεπτά ανακατεύοντας μία – δύο φορές.
Τα σερβίρετε γαρνίροντας στο πλάι με φέτες λεμονιού, σαλάτα ρόκα και φρυγανισμένο ψωμί σε μπουκίτσες.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 13965 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |