Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μεζέδες και Ορεκτικά arrow Ομελέτα με κολοκύθα και κοτόπουλο
Ομελέτα με κολοκύθα και κοτόπουλο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από AthinaD   
Δευτέρα, 28/05/12

Μια πολύ διαφορετική ομελέτα που έχω λατρέψει! (θα ομολογήσω όμως πως δεν είναι δικιά αλλά την έχω κλέψει από τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ)

Υλικά
  • 500 γρ. κολοκύθα, χωρίς τη φλούδα και κομμένη σε φέτες
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 6 αβγά
  • 2 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. στήθος κοτόπουλο, μαγειρεμένα και τεμαχισμένα
  • 200 γρ. φέτα τριμμένη
  • 2 κουταλιές σούπας παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Αλάτι τριμμένο
  • Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 1800C.
  • Τοποθετούμε την κολοκύθα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.  Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  • Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Παίρνουμε 12 φορμάκια, κατά προτίμηση σιλικόνης, ελαφρώς βουτυρωμένα και δημιουργούμε μία στρώση κολοκύθας, κοτόπουλου και φέτας.
  • Ρίχνουμε από πάνω το μίγμα αβγού και ψήνουμε για 15-20 λέπτά μέχρι να ψηθεί το αβγό και να ροδίσει η επιφάνεια.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4242
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 01/06/12 )