Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Curry Madras (Ινδία) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Παρασκευή, 14/09/12
Υλικά (για 8 άτομα)
  • 1½ κιλό ψαρονέφρι η χοιρινή μπριζόλα απο σπάλα
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1½ κουταλιά της σούπας κάρυ
  • 1/3 κούπας λευκό κρασί ξηρό
  •  ζωμό κρέατος (διαλυμένο σε μια κούπα ζεστό νερό)
  • 1 κουτ. της σούπας κοφτή κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2 κουτ. νερό
  • αλάτι
Εκτέλεση
  • Αφαιρούμε απο το κρέας οσο περισσότερο λίπος μπορούμε και το κόβουμε σε μπουκιές
  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε καλά το κρέας απ' όλες τις
  • μεριές μαζί με το σκόρδο για 10-15 λεπτά. προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να βράσει λιγο μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το κάρυ και το ζωμό αλατίζουμε ανακατεύουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράζει για 1½ ώρα Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε μέσα το διαλυμένο κορν φλάουρ και ανακατεύουμε 2-3 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρώς και να γυαλίσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε το φαγητό συνοδεία με ενα ρύζι μπασμάτι

Buon apettito!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4995
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 17/09/12 )