Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Dukan - Μοσχάρι αλα κρεμ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από apricot   
Δευτέρα, 22/10/12
Υλικά
  • Μοσχάρι ψαχνό κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστούνια
  • 1 ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
  • 1 γιαούρτι στράγγιστό 0-2%
  • ριγανι-πιπερι-αλατι-δεντρολιβανο
Dukan - Μοσχάρι αλα κρεμ
Εκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε το μοσχάρι με το κρεμμυδάκι και την κόκκινη πιπεριά μεχρι να τραβήξει το νεράκι και προσθέτουμε την ντομάτα με τα αρωματικά και όσο νερό χρειαστεί για να ψηθει. (προσοχη οχι πολύ νερό γιατι θέλουμε στο τέλος να είναι σχεδόν στεγνο)
  • το ψηνουμε σε χαμηλη φωτια για 1- 1,5 ώρα μέχρι να τραβήξει τα υγρά και το κατεβάζουμε από το μάτι της κουζίνας για να κρυώσει. Αφού κρυώσει αρκετά βάζουμε σε κουταλιές το γιαούρι και ανακατεύουμε να εννοποιηθεί η σάλτσα.Αν δεν έχει κρυώσει καλά το φαγητό το γιαούρτι θα κόψει! Θέλουμε απλά να είναι ζεστό και όχι να καίει!!

Πρέπει να γίνει μια παχύρευστη σάλτσα και θυμίζει κρέμα γάλακτος στην υφή της

*Η συνταγή δοκιμάστηκε από τα κορίτσια και με χοιρινό και ήταν επίσης νόστιμη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 16419
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 26/10/12 )