Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρακάς λαδερός Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από kabmaria   
Σάββατο, 01/12/12
Υλικά (για 5 μερίδες)
  • 1 κιλό αρακάς (καθαρισμένος ή κατεψυγμένος)
  • 1 κούπα λάδι
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 300 γραμμάρια ντοματάκια
  • 1/2 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτές
  • Ανηθο ψιλοκομμένο.
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Αν ο αρακάς είναι φρέσκος τον πλένουμε
  • Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και όταν ζεσταθεί αρκετά σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
  • Ρίχνουμε τον αρακά, την ντομάτα και μία κούπα ζεστό νερό.
  • Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό (ζεστό).
  • Προς το τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4995
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 04-12-2012 18:22
 
Αγαπημένο λαδερό :p εγώ βάζω και 2-3 καρότα σε κύβους :)
 
tsigkos59
2. 04-12-2012 18:54
 
Ωραίο φαγητό. και εγώ βάζω καρότο του πάει πολύ και λάδι μισή κούπα.
 
voula
3. 01-11-2013 15:27
 
Ο άνηθος πότε πάει?
 
earis
4. 03-11-2013 00:22
 
Ζητώ συγνώμη για την παράβλεψη, ο άνηθος μπαίνει μαζί με τη ντομάτα
 
kabmaria

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 04/12/12 )