Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ζυμαρικά arrow Ριγκατόνι φούρνου με ζαμπόν και φέτα
Ριγκατόνι φούρνου με ζαμπόν και φέτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Πέμπτη, 06/06/13
Ριγκατόνι φούρνου με ζαμπόν και φέτα
Υλικά
  • 1 πακέτο ριγκατόνι, μαγειρεμένα al dente (βράσουν 1-2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες του πακέτου δείχνουν)
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο ζαμπόν
  • 5 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 1/2 φλιτζάνια τριμμένη φέτα
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
  • 2 κουταλάκια ξερό θυμάρι
  • 1 φλιτζάνι μισό-μισό κρέμα γάλακτος και γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα
Εκτέλεση
  • Σε ένα λαδωμένο ταψάκι ρίχνουμε τα ζυμαρικά μαγειρεμένα και στραγγισμένα καλά
  • Ρίχνουμε το ζαμπόν, τις ντομάτες, τη φέτα, τη μοτσαρέλα και το θυμάρι. Ρίχνουμε  και τη κρέμα γαλακτος από πάνω, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά
  • Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και τα βάζουμε στο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά.
  • Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και ψήνουμε άλλα 10 λεπτά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 5297
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 10/06/13 )