Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπισκότα πορτοκαλένια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vanilia   
Σάββατο, 01/03/14
Υλικά
  • 400γρ. μαργαρίνη
  • 100γρ.  μινερβίνη  με βούτυρο  γάλακτος
  • 230γρ.  καλαμποκέλαιο
  • 300ml.  χυμό  πορτοκαλιού
  • 900-1000γρ αλεύρι γ.ο.χ.
  • 500γρ.φαρίνα
  • Ξύσμα  πορτοκαλιού και λεμονιού
  • 1 κουταλιά  μπαίκιν πάουντερ 
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε  το  λάδι ,τη ζάχαρη και το βούτυρο  μέχρι  να ασπρίσουν και  να  αφρατέψουν  (περίπου 10 λεπτά).
  • Προσθέτουμε  τα υπόλοιπα  υλικά  και  φτιάχνουμε  μια  ζύμη  μαλακή.
  • Φτιάχνουμε τα  μπισκότα τα  μας  με την πρέσα ,με κουπ-πατ  ή με κορνέ  ζαχαροπλαστικής.
  • Τα ψήνουμε  σε  προθερμασμένο  φούρνο  170β αερόθερμο.

Αν  θέλουμε τα  ενώνουμε  με  μαρμελάδα ή  τα  καλύπτουμε  με  κουβερτούρα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4534
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 04/03/14 )