Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πίτες και Ψωμιά arrow Ζαρκόπιτα (πίτα των Ιωαννίνων)
Ζαρκόπιτα (πίτα των Ιωαννίνων) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από azulini   
Πέμπτη, 25/06/15
Υλικά
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 2 φλιτζ. αλεύρι
  • 1 φλιτζ. γάλα
  • 300 γρ. φέτα
Εκτέλεση
  • Λιώνουμε το βούτυρο (κρατάμε λίγο) και προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι και τη φέτα χοντροτριμμένη.
  • Ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν τα υλικά και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Το πάχος της πίτας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 εκατοστά.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C για 20-25´.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5684
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 29/06/15 )