Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ψαροκροκέτες Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Σάββατο, 12/05/18
Συστατικά:
  • 700γρ. ψάρι ξεψαχνισμένο πέρκα, γλώσσα ή μπακαλιάρος
  • 1 κ.σ.  ελαιόλαδο
  • 2 ασπράδια αβγού χτυπημένα
  • λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 2 κ.σ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί ή τρίμμα φρυγανιάς
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 1 κ.σ.  κορν φλάουερ
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • αλάτι και πιπέρι κατ επιλογή
  • 1 φακελλακι ετοιμο πουρε πατατας η μερικες καλοβρασμενες πατατες  πουρε
  • λιγο μοσχοκαρυδο για τον πουρε
Οδηγίες:
  • Βράζουμε τις πατάτες για 30 λεπτά και τις ξεφλουδίζουμε.
  • Βάζουμε σε ένα πολυμίξερ τις πατάτες, το ψάρι ωμό, τα κρεμμυδάκια και τα πολτοποιούμε.
  • Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 3 ώρες να σφίξει.
  • Πλάθουμε τις κροκέτες (βουτάμε τα χέρια μας σε ένα μπολ με νερό για να τις πλάθουμε ευκολότερα) και τις περνάμε πρώτα από το ασπράδι και μετά τη γαλέτα.
  • Τις απλώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό και τις ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180º C.
  • Kαθαρίζουμε τις ντομάτες από τη φλούδα και τους σπόρους και τις χτυπάμε στο μπλέντερ με το ελαιόλαδο, το βασιλικό και λίγο αλάτι.

Σερβίρουμε τις κροκέτες με τη φρέσκια σάλτσα


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2383
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 17/05/18 )