Υλικά : - 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- λίγο λάδι
- 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- αλάτι πιπέρι
- 1 πακέτο μακαρόνια
- 1 1/2 κ.σ. βούτυρο ή λάδι
- τριμμένο τυρί
Εκτέλεση : Σωτάρω ελαφρά το κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε λίγο λάδι και προσθέτω τον κιμά. Ανακατεύω διαρκώς και αφού σωταριστεί αρκετά προσθέτω την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και 1 ποτήρι νερό και αφήνω να βράσει σε μέτρια φωτιά. Βράζω τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώνω και τα "καίω" με το βούτυρο ή το λάδι. Σερβίρουμε με τον κιμά απο πάνω και αρκετό τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 48508 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |