Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Θράψαλα γεμιστά Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 13
Έχει υποβληθεί από vago   
Δευτέρα, 23/07/07
Ευρετήριο άρθρου
Θράψαλα γεμιστά Νο.01
Σελίδα 2

img_1321_400

Υλικά :
  • 5 θράψαλα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα
  • λίγο μαϊντανό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά
  • 1 φλυτζάνι φέτα σε κυβάκια
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
Παρασκευή :

Πλένω και καθαρίζω τα θράψαλα. Σε ένα μπωλ βάζω το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, τη φέτα, τη ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια και την πιπεριά. Βάζω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύω πολύ καλά. Γεμίζω με το μείγμα τα θράψαλα και ράβω το επάνω μέρος να μη χυθεί η γέμιση κατά το ψήσιμο. Τα τοποθετώ σε σκεύος για φούρνο με καπάκι, προσθέτω λάδι και ρίχνω απο πάνω τη γέμιση που έχει περισέψει. Ψήνω μέχρι να ψηθούν τα θράψαλα και να δέσει η σάλτσα (περίπου 1 ώρα στους 180). Σερβίρονται ζεστά αφού πρώτα αφαιρέσουμε την κλωστή.
Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 42490
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (17)
16. 02-08-2009 22:58
 
Βρε Vago, που ήταν κρυμμένη αυτή η συνταγή? Δεν την είχα δει, (όχι ότι σκοτώθηκα και να ψάχνω...) και ο μόνος τρόπος που έκανα το θράψαλο ήταν γεμιστό με τομάτα, πιπεριές (πράσινες και κόκκινες) και γραβιέρα. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα βρω θράψαλα, θα τα φτιάξω με την δικη σου συνταγή! Ευχαριστώ.....
 
rebekka
17. 03-08-2009 08:34
 
Χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή. Μπορείς βεβαίως να την φτιάξεις και με κατεψυγμένα θράψαλα μόνο που ίσως χρειαστεί να μειώσεις λίγο (γύρω στα 10΄) το χρόνο ψησίματος.
 
vago

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 04/09/10 )