Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πάστα ελιάς Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από arhontia   
Κυριακή, 05/08/07

Για τσίπουρο, ούζο.
Γίνεται στα γρήγορα με υλικά που υπάρχουν πάντα στο ψυγείο, αν προκύψει ξαφνικά παρέα για μεζέ,
ή ετοιμάζεται από πρίν και συντηρείται στο ψυγείο, σε βαζάκι, με λάδι να καλ΄θπτει την επιφάνεια.

Υλικά :

  • 1 φλυτζάνι ελιές μαύρες, ξεπλυμένες και ξεκουκουτσιασμένες
  • 1 κουτ. σούπας κάπαρη ξεπλυμένη και στυμμένη
  • 1 κουτ.σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • ελαιόλαδο όσο πάρει
  • πιπέρι

Εκτέλεση :

Τα χτυπάω όλα μαζί εκτός από το λάδι στο μούλτι, και προσθέτω το λάδι λίγο λίγο, χτυπώντας ενδιάμεσα, μέχρι να γίνει η πυκνότητα της πάστας σαν σκορδαλιά περίπου, να αλείφεται στο ψωμί.
Τη σερβίρω σε μπωλάκι με φρυγανισμένο ψωμί δίπλα ή κριτσίνια. Ή με μπαστουνάκια διαφόρων λαχανικών (καρότο, αγγούρι, φινόκιο, σέλερυ)


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 12736
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 09/12/10 )