Χρονος προετοιμασίας 15' | Συνολικος 35' Υλικά για 4 άτομα
- 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 100 γρ. blue cheese
- 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
- 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
- ελαιολαδο
- ξυδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μικρο ραντίτσιο1 μικρό άισμπεργκ
Εκτέλεση
Ανακατεύετε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο με 4 κουταλίες ξύδι μπαλσάμικο, το χυμό του πορτοκαλιού, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο. Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε λωρίδες και τα βουτάτε στο παραπάνω μείγμα. Τα ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα για 7-8 λεπτάσε δυνατή φωτία, γυρίζοντάς τα για να ψηθούν και από τις δυο πλευρές. Τρίβετε το blue cheese και ανακατεύετε μαζί με το γιαούρτι, τον άνηθο και τη μαγιονέζα. Ψιλοκόβετε το άισμπεργκ και το ραντιτσιο. το αλατίζετε και το ανακατεύετε με 1/4 του φλιτζανιού ελαιολαδο και 2-3 κουταλίες ξυδι.
Σερβίρετε τα φιλετάκια με τη σάλτσα blue cheese και συνοδευετε με τη σαλάτα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 8091 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |