Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Γλυκά με φρούτα arrow Γλυκό επιδόρπιο γιαουρτιού με φρούτα(ελαφρύ)
Γλυκό επιδόρπιο γιαουρτιού με φρούτα(ελαφρύ) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τρίτη, 25/09/07
p1010468_400

Υλικά:

  • 600 γρ γιαούρτι στραγγιστό ή σακουλας
  • 2 φακελάκια σαντιγί garni(η garni έχει μέσα ζάχαρη)
  • αμύγδαλο καβουρδισμένο και ψιλοκομμένο ή καρύδι τριμμένο
  • 1 κονσέρβα κομπόστα κοκτέιλ ή 1 κονσέρβα ανανά
  • Κερασάκια μαρασκίνο προαιρετικά
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε τη σαντιγί
  • Ανακατεύουμε τη σαντιγί με το γιαούρτι σιγά σιγά με κουτάλι.
  • Προσθέτουμε την κομπόστα σουρωμένη και στεγνωμένη καλά ή τον ανανά σε κομματάκια το αμύγδαλο ή το καρύδι.
  • Τοποθετούμε σε γυάλινο μπολ και βάζουμε στο ψυγείο.

Ελαφρύ και δροσερό εμένα σε γεύση με καλύπτει η ζάχαρη της σαντιγί αν θέλετε να είναι πιο γλυκό προσθέστε ζάχαρη άχνη ανάλογα τα γούστα σας

Καλή επιτυχία!!!!!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (23) | Εμφανίσεις: 31865
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (11)
1. 26-09-2007 09:53
 
να πω οτι αυτο το επιδορπιο το εχω κανει πολλες φορες σε τραπεζι κα ιεχουν ξετρελαθει. 
προχθες που το εκανα επειδη ο μπαμπας εχει ζαχαρο χτυπησα μονη μου σαντιγυ και εβαλα ζαχαρινη επισης το εκανα με γιαουρτακια 2% 
.τελικα γινεται και light.......
 
margarita79
2. 13-11-2007 18:58
 
πολυ ωραιο φαινεται και ευκολο... :zzz
 
giota
3. 14-11-2007 09:32
 
πανευκολο γιωτα!!!!!!!!!!!
 
margarita79
4. 05-12-2008 09:45
 
Μπράβο Μαργαρίτα!Πραγματικά εύκολο, δροσερό και πεντανόστιμο!!! 
Εγώ έβαλα και σπασμένα καραμελωμένα αμύγδαλα, του πήγαινε πολύ. 
Κατατάχτηκε στις αγαπημένες μου συνταγές!
 
stamkoz
5. 09-07-2009 15:36
 
Μαργαρίτα, επειδή δεν το έχω ξαναδοκιμάσει, αν το φτιάξω από την προηγούμενη μέρα θα είναι καλό ή θα βγάλει νερά; Πιο ωραία είναι μόνο με ανανά ή με κοκτέιλ; (Συγγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις!)
 
Marinaki
6. 09-07-2009 17:47
 
οχι αν βαλεις γιαουρτι σακουλας που ειναι πιο πυκνο και οχι στραγγιστο δε θα βγαλει υγρα φτανει να εχεις στραγγιξει καλα την κομποστα. 
Οσο για τη γευση εμενα μου αρεσει καλυτερα με κονσερβα κοκτελι σοτ εσωτερικο και ανανα σε σετες απο πανω για διακοσμηση οπως το βλεπεις στη φωτο! 
καλη επιτυχια!
 
margarita79
7. 09-07-2009 19:24
 
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
 
Marinaki
8. 25-06-2010 23:09
 
πολυ ωραιο γλυκακι και ευκολο,μπραβο σου!
 
01090604
9. 27-06-2010 16:11
 
σε ευχαριστω πολυ.Οντως ειναι πολυ ευκολο γλυκακι και επισης ελαφρυ,το κανω πολυ συχνα μετα πο τραπεζια.
 
margarita79
10. 07-05-2012 18:37
 
Τελικά το έφτιαξα φέτος το Πάσχα. Βγήκε απίθανο!!! Άσε δε που μοιάζει με εκείνο το παγωμένο γιαούρτι που το πουλάνε πανάκριβο σε γνωστά καταστήματα....
 
Marinaki
11. 07-05-2012 19:25
 
Μπραβο Μαρινακι σε ευχαριστω πολυ!Καλα που μου το θυμησες!!!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 08/01/10 )