Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Καρβελάκι γεμιστό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από vago   
Κυριακή, 30/09/07
Παίρνουμε ένα καρβελάκι ψωμί, κόβουμε απο πάνω ένα καπάκι και αδειάζουμε όλη την ψίχα. Το γεμίζουμε με ότι μας αρέσει. Εγώ φτιάχνω σάλτσα ντομάτας με κρευμμυδάκι, πιπεριά, μανιτάρια, και βάζω στο ψωμακί τη σάλτσα, ψιλοκομμένο ζαμπόν ή λουκανικάκι φρανκφούρτης, τύρι ένταμ εναλλάξ μέχρι να γεμίσει το καρβελάκι.

img_1604_400

Τελειώνουμε με τυρί και κλεινουμε το καπάκι. Βάζουμε για λίγο στο φούρνο μέχρι λιώσει το τυρί.
img_1605_400

Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 12649
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 01-10-2007 10:22
 
ααα βαγγο σαν το καρβελακι που φαγαμε στο ουζον μελαθρον την αλλη φορα αλλα μου φαινεται με πολυ πιο πλουσια γεμιση. 
καλα το αλλο δεν το ειχα δοκιμασει αλλα αυτο δε θα μου ξεφυγει . 
πολυ ωραια ιδεα ευχαριστουμε.
 
margarita79
2. 01-10-2007 12:57
 
Η μητέρα μου παλιότερα έφτιχνε θυμάμαι ένα γεμιστό καρβέλι με παϊδάκια και τυριά. Καθώς ψήνονταν τα παϊδάκια τράβαγε το ζουμί το καρβελάκι... μιαμ μιαμ. 
Αλλά και αυτή η εκδοχή καλύτερη και πιο light.
 
sgr
3. 26-03-2008 22:12
 
Αυτό τωρα ανοικει στις συνταγες διαίτης; :?
 
azouza17

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/03/09 )