Υλικά - 12 φέτες λούτζα κομμένη σε πολύ λεπτές από από τη Μύκονο, ή άλλο ζαμπόν
- 80 γρ τυρί μανούρι
- 40 γρ κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλάκι θυμάρι φρέσκο
- Φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
Οδηγίες: Θερμάνετε την κρέμα σε μια μικρή κατσαρόλλα. Κτυπήστε το τυρί (μανούρι) με την κρέμα σε ένα μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα δυο υλικα, κατοπιν προσθετετε πιπέρι και θυμάρι. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεί. Παίρνετε μια φέτα λούτζας βάζετε στην άκρη του μια γεμάτη κουταλιά από το μείγμα τυριού και το τυλίγετε σε ρολό. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 5659 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |